Tauler d’anuncis

PROGRAMA DE CONFERÈNCIES I ACTES LÚDICS
Projecte 2018

 

Maig

Ja estem preparant la 7a Caminada Popular “Suma’t al rosa” que serà el diumenge 13 de maig a les 9:30. La sortida serà des de la Plaça Catalunya i el preu d’inscripció és de 10€ (el preu inclou samarreta, entrepà i aigua).

Podeu fer la inscripció a partir del 12 d’abril (data límit 9 de maig) als següents establiments:

  • Finques Bià (Anselm Clavé,146)
  • Esports Sayas ( Alfons Sala,6)
  • Forn de pa i pastisseries Magda (Almeria, 2)
  • Lola Artero, i Natura Carmen (Mercat Municipal)

El màxim de participants són 475 persones.

Els pares dels nens que participin a la caminada hauran de signar un document per la cessió dels drets d’imatge.

 

L’Àrea de Guissona ens ofereix un autocar de 55 places per anar a visitar Guissona amb sortida de la Pl. de l’Oli el dilluns dia 28 de maig a les 8:45 del matí (inclòs: viatge, visita i dinar tot gratuït). Si vols venir, vine a la nostra associació per apuntar-se els dimecres de 5 a 8 de la tarda.

El proper dia 26 de maig la nostra associació estarà a la Mostra d’Entitats, per aquest motiu us convidem a visitar el nostre Stand.

Us comuniquem que la nostra associació està organitzant un autocar per anar a veure el espectacle que farà Juan Antonio Garcia el dia 26 de maig a les 21.30 al teatre de la passió d’Esparreguera.

Preu entrada i autocar fins a 30 persones és de 18€. Les persones que vulguin venir han de passar per l’associació per fer el pagament el més aviat possible per poder comprar les entrades. Del preu de l’entrada J. Antonio donarà 1€ per AECC.

 

 

Abril

La medicina tradicional de la India ens ensenya una manera de conviure d’acord a les lleis de la natura a través d’una alimentació determinada, substàncies naturals, rutines diàries, d’higiene, ioga o exercici i meditació. Ayurveda ens dona eines per preservar i potenciar la salut i el dijous 19 d’Abril els terapeutes Adrià Montoro i Esther Jiménez faran una Conferència/Col·loqui a la Comunitat Minera Olesana ens parlaran sobre “La salut a les teves mans”

Terapeutes ayurvedes Marlasudram (www.marlasudram.com)

Centre de medicina Ayurveda a Olesa de Montserrat. Formació a l’escola Praanam de Barcelona. Vinculació a la IAA (Internacional Ayurveda association) Titulació oficial India. Formació en massatges i reflexologia.

Març

Dijous 22 de març a les 18:00h vine a la Comunitat Minera Olesana a escoltar la xerrada impartida per Oriol Pujol Sans “La màgia del dia a dia”.

 

Febrer

Dijous 22 de febrer a les 18:00h vine a la Comunitat Minera Olesana a escoltar la conferència impartida per la Gemma Vendranes sobre l’aromateràpia per millorar la qualitat de vida.

Gener

El dissabte 27 de gener el Club Futbol Sala Olesa va fer diferents partits al Pavelló Salvador Boada per recaptar diners per l’Associació. La recaptació total va ser de 200€ que van recollir la presidenta i dues vocals.

El divendres 26 de gener, les “Veus d’Ariadna” van celebrar els 10 anys de la fundació amb un sopar en el que van brindar i cantar per celebrar tot aquest llarg recorregut en el que han anat a cantar a moltes residències d’Olesa i pobles del voltant portant alegria amb les seves cançons i fent pasar una bona estona a tots el avis i àvies.

El dijous dia 25 de gener, es va fer la presentació del llibre “Tinc un bony al pit” de la Sra. Rosa Grau. Aquest acte s’havia de fer al novembre però es va anul·lar. La presentació la va fer la Mercè i es va finalitzar amb un recital de poesia. Va ser tot un èxit!

 

Deixa un comentari