Noticies

Notícies

Ja podeu comprar un número per la loteria d’aquest any. El número és el 50.278 i el seu preu és de 3€:

El passat 27 de setembre es va fer un taller d’abraçades amb la Pilar Santamaria a la Comunitat Minera Olesana. Va ser un taller ple d’emocions on va participar molta gent i  va ser, sense cap dubte, molt positiu per a tothom:

L’associacio Ariadna ha organitzat la segona trobada de puntaires a la Rambla-Eixample en el marc de la Festa Major del barri. Tot un èxit de participació de puntaires d’Olesa i rodalies. També han sortejat molts regals entre els participants i gent del poble que ha comprat números.

Moltes gràcies a tots!!!
Gràcies a la recaptació feta en el festival “Lluitant es pot vèncer”, l’associació va fer una donació a l’Hospital de Martorell per comprar una butaca per fer quimioteràpia.
Com cada any, l’associació va participar en la mostra d’entitats d’Olesa i va fer l’ofrena a Santa Oliva:
Un any més, us volem agrair a tots la vostra participació en la Caminada Popular que organitza l’associació amb el nom “Suma’t al Rosa”:

Des de l’Associació Ariadna, us volem desitjar Bon Nadal i Feliç Any Nou:

 

El pròxim divendres 3 de novembre a les 19:00, Rosa Grau farà la presentació del llibre Tinc un bony al pit. Un cop feta la presentació, es farà un recital de poesia.

Us deixem un seguit de fotos del festival en el que van participar diferents entitats i gent del poble per celebrar els seus 20 anys. Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que van assistir i a totes les persones que, gràcies a la seva col·laboració, van fer que el recital fos possible.

La farmàcia Berenguer col·labora en el Dia Internacional del Càncer de Mama donant a l’Associació Ariadna el 20% de les compres que es facin durant el mes d’Octubre.

Ja podeu comprar la loteria de Nadal de l’associació, el número és el 59330 i el seu preu és de 3€:

El passat 2 de setembre vam celebrar els 20 anys de l’associació, us deixem el recull de fotografies del dinar de celebració:

Us deixem un recull de fotografies que hem fet durant la trobada de puntaires de diferents poblacions:

Les representants de la junta de l’associació van anar a Santander a un congrés sobre el Càncer de Mama:

Recull de fotografies de les últimes activitats que ha fet l’associació:

  • Monòlit que té la fundadora de l’associació al passeig de Sant Bernat.
  • Agraïment a les persones que van fer la desfilada.
  • Ofrena a Sta Oliva

 

Deixa un comentari