Notícies

El passat dia 7 de juliol vam celebrar la 3a Trobada de Puntaires a la Festa Major de la Rambla-Eixample en la que van participar 162 persones de diferents punts.

Va ser tot un èxit!!!

Com cada any, el dia 10 de juny l’Associació Ariadna va participar en la ofrena a Santa Oliva:

El dissabte 1 de Juny, es va fer la Mostra d’Entitats i vam estar en un stand donant informació sobre tot el que fem:

El passat 12 de Maig vam celebrar la 8a Caminada Solidària. Prop de 350 persones van col·laborar un any més al Suma’t al rosa.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació!!!

Tal i com us vam explicar, l’Associació Ariadna va estar fent unes xerrades sobre el càncer de mama a diferents instituts d’Olesa de Montserrat. Els estudiants d’aquests, havien de fer un lipdub conjunt que es presentaria el dia 27 d’Abril.

La presentació del projecte Lipdub va ser tot un èxit. A l’acte van assistir una gran quantitat de persones i s’ho van passar d’allò més bé. A més de veure el projecte, es va fer el lliurament d’un llibre del projecte Lipdub, juntament amb un record a les personalitats que ens van acompanyar i també a les escoles per la seva col·laboració. Les ponents que durant tot aquest temps ens han acompanyat van rebre un ram de flors.

Moltes gràcies a tots els participants i a totes les persones que van venir a la presentació!

L’ Associació Ariadna està fent unes xerrades als instituts d’Olesa de Montserrat sobre el càncer de mama de la mà de quatre ponents (dues afectades, una fisioterapeuta i una tatuadora oncològica). 

L’objectiu és que els alumnes de diferents instituts facin un lipdub conjunt que es presentarà el dia 27 d’Abril a les 6 de la tarda a l’Escorxador. També se’ls lliurarà un detall d’agraïment als instituts per la seva col·laboració.

Escola Daina Isard

IES Creu de Saba

3r ESO Escola Escolàpies

Cicle Sanitari – Institut Daniel Blanxart

El passat 21 de Febrer vam fer a la Comunitat Minera Olesana un Taller vivencial d’abraçades impartit per la Sra Pilar Santamaria. A continuació us deixem algunes imatges d’aquest:

El 24 de Gener la Sra Mireia Ortega va fer una conferència per ensenyar com es fa un tatuatge en el mogró del pit. Va ser una xerrada en la que hi van assistir 30 persones i on es van resoldre varis dubtes sobre el tatuatge oncològic.

Moltes gràcies a totes les persones que hi vau assistir!

Ja tenim a la venda el número de loteria d’aquest any, és el 50.278. Cada butlleta té un preu de 2,40:

loterianadal

El dia 20 d’octubre celebrem el 15è festival d’Ariadna amb el lema Lluitant es pot vèncer. Vine a les 18:30 de la tarda al teatre La Passió, pots comprar les entrades de manera anticipada a Natura Carmen (Mercat Municipal) i a la Xarcuteria Joan López (Mercat Municipal):

Lluitant es pot vèncer

El 19 d’octubre és el Dia Internacional del Càncer de mama, i desde l’associació volem fer una Lectura del Manifest i l’enlairament de globus. T’esperem a les 17:30 a la Plaça Catalunya!

Dia Internacional del Càncer de mama

L’ Associacio Ariadna va organitzar la segona trobada de puntaires a la Rambla-Eixample en el marc de la Festa Major del barri. Tot un èxit de participació de puntaires d’Olesa i rodalies.

També va sortejar molts regals entre els participants i gent del poble que havia comprat números. Moltes gràcies a tots!!!

A continuació us expliquem les diferents activitats que ha fet l’Associació durant el mes de juny:


L’Associació Ariadna ha fet donació d’un taló a l’Hospital Sant Joan de Deu de Martorell per comprar una butaca per fer quimioteràpia amb la recaptació del festival de l’any passat “Lluitant es pot vèncer ”

Com cada any l’associació Ariadna participa en la ofrena de flors en la festa de Sta Oliva :

El dissabte 26 de maig la nostra Associació va tenir un Stand a la Mostra d’Entitats amb una gran afluència de públic.

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració!!!

El passat 13 de maig es va fer la 7a caminada popular amb una participació de 382 persones. Va ser tot un èxit!!!

Volem donar les gràcies a tothom, a tots els col·laboradors que ens van acompanyar en el recorregut (Unió Ciclista Olesana, Protecció Civil, Club Atletisme Olesa, Diablots d’Olesa) i també als comerços d’Olesa.

El dissabte 27 de gener el Club de Futbol Sala d’Olesa va fer diferents partits en el Pavelló Salvador Boada. La recaptació ha estat un taló de 200€ que han donat a l’Associació Ariadna.

Les “Veus d’Ariadna” aquest any celebran els 10 anys de la seva fundació i el divendres dia 26 de gener van fer un sopar en un restaurant en el qual van brindar i cantar per tot aquest llarg recorregut en el que han anat a cantar a moltes residències d’Olesa i pobles del voltant portant alegria amb les seves cançons i fent pasar una bona estona a tots el avis i àvies.

El dijous dia 25 de gener es va fer la presentació del llibre “Tinc un bony al pit” de la Sra Rosa Grau. Un acte que s’havia de fer el passat mes de novembre i s’havia anul.lat.

La Mercè va fer la presentació i va ser tot un èxit que va finalitzar amb un recital de poesia.